7 نکته سئو وردپرس برای مبتدی ها
یک چیز واضح است: اگر میخواهیم ترافیک ارگانیک وبسایت خود را افزایش دهیم، باید روی سئوی آن کار کنیم. همیشه همینطوره اما، آیا می دانید چگونه این کار را انجام دهید؟ آیا می دانید چگونه سایت وردپرسی خود را سئو کنید؟
اگر در امر سئو تازه کار هستید یا هنوز با وردپرس کاملاً آشنایی ندارید، این مقاله می تواند به شما کمک کند. همچنین، اجازه دهید به شما بگویم که این واقعیت که شما وردپرس را به عنوان CMS برای وب سایت خود انتخاب کرده اید، در حال حاضر به نفع شماست زیرا : سئو فرندلی است(برای موتور های جستجو مثل گوگل بهینه شده است) به علاوه پرکاربردترین سیستم مدیریت محتوا است، به این معنی است که هزاران منبع و اطلاعات برای بهبود موقعیت شما در رتبه بندی گوگل وجود دارد.
بریم سر اصل مطلب
فهرست مطالب
8 نکته برای سئو در وردپرس
قبل از شروع، یک چیز باید روشن شود. عملیات سئو کاری است که هرگز به پایان نمی رسد و نتایج آن فوری نیست. برای شروع به دیدن نتایج باید تلاش کرد و ثابت قدم بود.
1. یک افزونه خوب برای سئو وردپرس نصب کنید :
استفاده از افزونه سئو به شما کمک می کند تا محتوای خود را بر اساس کلمات کلیدی انتخابی خود بهینه کنید. توصیه می کنم از Yoast SEO استفاده کنید، این یکی از شناخته شده ترین و پرکاربردترین افزونه ها در مخزن رسمی وردپرس است.
Yoast از طریق اسکن محتوا، توصیه ها و پیشنهاداتی را برای بهبود کیفیت محتوای شما ارائه می دهد. علاوه بر این، اضافه کردن عناوین، اسلاگ های سفارشی یا توضیحات متا را به صفحات یا پست های وبلاگ خود بسیار آسان می کند.
2. کلمات کلیدی مرتبط را جستجو کنید :
جستجوی کلمات کلیدی مهم ترین اقدام هنگام تعریف استراتژی بازاریابی محتوا است.
مشتریان بالقوه شما به دنبال چه چیزی هستند؟ چگونه می خواهید وبسایت خود را در نتایج جستجو نمایش دهید؟ برای چه کلمات کلیدی می خواهید ظاهر شوید؟ تعیین کنید کدام کلمات کلیدی نشان دهنده یک فرصت هستند و محتوای مرتبط با آن را بنویسید.
ابزارهای پولی زیادی وجود دارند که این جستجو را برای شما آسانتر میکنند، اما اگر هنوز فکر میکنید زمان سرمایهگذاری نیست، میتوانید با نسخههای رایگان موجود به خودتان کمک کنید. برخی از آنها که می توانم توصیه کنم عبارتند از:
- Neilpatel.com
- Keywordtool.io
- ابزار جستجوی کلمات کلیدی وبسیما
3. پیوندهای یکتا را در WordPres پیکربندی کنید :
به طور پیش فرض خواهید دید که وردپرس در هنگام ایجاد URL های شما ساختار ساده ای را انتخاب می کند که در سطح SEO اصلا پیشنهاد نمیشود. این URL ها به این شکل : www.alphatutoring.ir?p=123 هستند.
مزیت وردپرس این است که به شما امکان می دهد این URL ها را از قسمت “تنظیمات” – “پیوندهای یکتا” سفارشی کنید. در اینجا می توانید نوع پیوندی را انتخاب کنید که اطلاعات بیشتری را هم به کاربر و هم به گوگل ارائه می دهد.
اگرچه میتوانید پیوندهای یکتا را با مقادیری که میخواهید سفارشی کنید، رایجترین آن انتخاب یک URL از این نوع است: http://www.yourdomain.com/category/post-name
4. بهینه سازی تصاویر را فراموش نکنید
بسیاری از اوقات ما توجه کافی به تصاویر نمیکنیم، اما تصاویر می توانند مقصر اصلی کند بودن یک صفحه وب باشند. و می دانید این به چه معناست؟ یک وب سایت با زمان بارگذاری ضعیف و طولانی، تجربه کاربری بدی ایجاد می کند و گوگل با پایین آوردن موقعیت شما در صفحات نتایج جستجو، آن را جریمه می کند.
بنابراین اگر در حال حاضر به این فکر می کنید که چگونه سئو را در وردپرس انجام دهید، به یاد داشته باشید که تصاویر یک نکته کلیدی هستند.
یکی از وبسایت هایی که به ما کمک میکنند که تصاویر را برای بارگذاری در صفحات وب بهینه کنیم وبسایت tinypng.com میباشد.
این وبسایت علاوه بر اینکه به ما این امکان را میدهد تا تصاویر خود را درون وبسایتش بهینه کنیم بلکه افزونه ای برای وردپرس نیز دارد که با نصب آن افزونه کاملا اتوماتیک تصاویر ما را بهینه میکند.
نام فایل: مهم است که تصاویر خود را با نام های توصیفی ذخیره کنید و اطلاعاتی را در اختیار گوگل قرار دهید.
تگ Title و Alt: وقتی گوگل محتوای تصاویر شما را ایندکس می کند، مهم است که همه آنها دارای تگ Alt و Title باشند. و اگر بتوانید هر یک از کلیدواژههایی را که میخواهید برای آن موقعیتیابی کنید، در آنها بگنجانید، بسیار بهتر است.
5. سرعت بارگذاری وب سایت خود را بهبود بخشید :
زمان بارگذاری وب سایت شما نقش اساسی در موقعیتی که در گوگل دارید ایفا می کند.
چرا؟ توضیح آسان است. اگر بارگذاری وبسایت شما بیش از حد طول بکشد، تجربه کاربری که به بازدیدکنندگان ارائه میدهید خوب نیست، آمار وبسایت شما (نرخ پرش، میانگین زمان جلسه) کاهش مییابد و گوگل با پایین آوردن موقعیتهای وبسایت شما در رتبهبندی، شما را جریمه میکند.
برای بهبود سرعت سایت خود باید موارد زیر را نیز در نظر بگیرید:
از یک هاست بهینه شده برای وردپرس استفاده کنید، این امر را هرگز فراموش نکنید که وردپرس یک نرم افزار تحت وب است و باید یک هاست مناسب برای وردپرس تحیه کنید تا به قدر کافی منابع برای پردازش های وردپرس داشته باشد.
افزونه کش ندارید؟ اگرچه برای همه وب سایت ها ضروری نیست، توصیه می شود از یک افزونه کش مانند WP Super Cache یا W3 Total Cache استفاده کنید تا محتوا را بسیار سریعتر به بازدیدکنندگان خود ارائه دهید.
از سیستم عامل های شخص ثالث برای میزبانی محتوای چند رسانه ای استفاده کنید. هنگام قرار دادن فیلم ها یا فایل های صوتی در وب سایت خود باید مراقب باشید، آنها می توانند سرعت سایت را بسیار کاهش دهند. اگر به طور مرتب از این نوع فایل ها استفاده می کنید، توصیه می کنم آنها را در پلتفرم های تخصصی مانند YouTube، Vimeo، SlideShare، Spreaker یا آپارات میزبانی کنید. به این ترتیب محتوا بر روی یک پلتفرم خارجی میزبانی می شود و تاثیری بر عملکرد صفحه شما نخواهد داشت.
6. از قالب بهینه شده برای سئو استفاده کنید :
وقتی در مورد سئو برای وردپرس صحبت می کنیم، همه چیز درست پیش نمیرود.
اگر به دنبال یک قالب برای وب سایت خود هستید یا می خواهید قالب آن را تغییر دهید، یکی را انتخاب کنید که سئو پسند باشد. این نوع قالب ها با در نظر گرفتن فاکتورهای رتبه بندی موتورهای جستجو مانند گوگل ساخته و طراحی شده اند.
در اینجا چند نمونه وجود دارد که می تواند در وب سایت شما مناسب باشد:
قالب دیوی (مناسب برای سایت های شرکت)
قالب دیجیلند (مناسب برای سایت ها فروشگاهی)
قالب انفولد (مناسب برای سایت های شرکتی و فروشگاهی)
قالب استادیار (مناسب برای سایت های آموزشی)
7. طراحی واکنش گرا
در ایران، موبایل دستگاه اصلی دسترسی به اینترنت است. در واقع، بیش از 60 درصد از جستجوهای اینترنتی از طریق موبایل انجام می شود، در حالی که جستجوهای رایانه ای کم تر از 40 درصد را شامل می شوند.
گوگل از این موضوع آگاه است و روش ایندکس کردن صفحات را تغییر داده است. حالا نسخه های دسکتاپ را کنار گذاشته و صفحه نمایش های کوچک را در اولویت قرار می دهد، یعنی ربات ها کار خود را از دید یک کاربر موبایل انجام می دهند.
نسخه ریسپانسیو دیگر یک آپشن برای وبسایت به شمار نمیرود بلکه یک اجبار برای وبسایت است. الگوریتم google mobile first index وبسایت شما را از دید یک دستگاه موبایل بررسی میکند و در صورتی که با نسخه موبایل سازگار بود به وبسایت شما امتیاز مورد نیاز را میدهد.
جمع بندی :
با انتخاب عبارات کلیدی مناسب و نوشتن محتوا برای آنها و بهینه کردن محتوا به کمک افزونه ای مانند yoast seo شما میتوانید نظر گوگل را به وبسایت خود جلب کنید و با بهینه سازی سرعت وبسایت خود به کمک افزونه های کش و افزایش سرعت وردپرس و هاست مناسب، به علاوه بهینه کردن سایز تصاویر و رعایت استاندارد های تصاویر در وبسایت میتوانید رضایت مخاطب را از وبسایت خود در کنار محتوای با کیفیت افزایش دهید در این صورت گوگل نیز عاشق وبسایت شما میشود.
همچنین با استفاده از قالب های بهینه و واکنشگرا نیز رتبه وبسایت خود را افزایش دهید زیرا خواه ناخواه اکثر مخاطبان وبسایت شما، با موبایل به سایت شما سر میزنند.
دیدگاهتان را بنویسید